Over Ons

Layer-1

IDEE

Niets is krachtiger dan een idee met een verhaal dat antwoord geeft op de vragen die er écht toe doen; Waarom is dit belangrijk? Wat voegt het toe aan mijn leven? In een wereld met oneindig veel informatie en afleiding zijn het de antwoorden op die vragen die het verschil maken. Wij zijn er om die vragen te beantwoorden.

 

 

 

Layer-2

TEAM

Om vandaag de dag door de online sleur heen te breken moet je idee zich onderscheiden. Om dat te bereiken combineren we met een klein team in A’dam – bestaande uit de meest getalenteerde ontwerpers, animators en scriptschrijvers in de industrie – onze kennis van storytelling en het effectief communiceren van ideeën met een haast obsessieve aandacht voor detail.

 

 

 

Layer-3

MISSIE

Wij hebben maar een missie; de wereld ietsje beter maken door de volle potentie van goede ideeën te realiseren. Daarom ontwerpen we videos die tastbaar resultaat neerzetten door het leven van een kijker positief te veranderen. Dat is waar we het voor doen. En daarnaast zouden we op een dag graag een flipperkast in de studio willen hebben.

 

 

 

 

 

 

Layer-51
Layer-55
Layer-53 Layer-54
Layer-52